maandag 28 januari 2013

Spread van onze tuin in 2012!


Vandaag wil ik jullie een spread laten zien van onze tuin in 2012. Elk jaar maak ik op de 1e van de maand van het kwartaal een foto van onze tuin, ik maak altijd 2 foto's vanuit 2 verschillende hoeken van de tuin. Wel altijd op dezelfde plek natuurlijk. Daar maak ik dan elk jaar een spread van en op die manier zie je door de jaren heen je tuin veranderen en groeien. Wat zo leuk is aan het overzicht van 1 jaar is dat je de verschillende seizoenen zo mooi door je tuinfoto's heen kunt zien. Misschien een tip om ook eens een jaar te gaan doen.
Deze vrij strakke spread is gemaakt met 2 vellen dessin papier van Kaisercraft, al een wat oudere, maar nog steeds prachtige lijn, Timeless Collection. Ik heb er voor gekozen om 2 dezelfde vellen naast elkaar te gebruiken, maar de achterkant van dit papier is natuurlijk ook erg mooi. De cijfers en de takjes en de swirls heb ik uit bruin foam gestanst, geeft een mooi effect dat foam.

Ik vind het elk jaar weer leuk om te zien hoe onze tuin verandert en ik ben dus ook dit jaar alweer begonnen met het maken van de foto's. 

4 opmerkingen:

 1. Wauw, dat is super mooi.

  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dat is een leuk idee, heb alleen maar een klein stadstuintje dus dat schiet niet op. mooi tuin hebben jullie Alida.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jullie tuin, jullie wonen dus in een park!? Mooie spread, is dat scrabpbookpapier aan de zijkanten of is dat gestempeld? SUPER!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit vind ik erg mooi gedaan; vooral de kleuren spreken me erg aan.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je een kijkje neemt op mijn blog.
Leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze altijd met veel plezier!