zaterdag 30 maart 2013

ATC tjes maart 2013!

Het is alweer bijna 1 april, dus hoog tijd om de ATC tjes van de maand maart met jullie te delen. Ik heb weer meegedaan met verschillende swaps. Het blijft zo leuk om ATC tjes te maken en te ruilen.
Voor de swap van de Dutch ATC group heb ik deze vuurtoren gemaakt. Gestempeld met stazon, met wit krijt wat accentjes aangebracht die dan niet worden gekleurd en de vuurtoren met distress markers ingekleurd. Het was een ronde stempel en daar heb ik gewoon wat omheen getekend tot 'ie past op mijn ATC tje.
Samen met Marlies had ik deze maand een enorme uitdaging om iets te doen met de wings stempel. Lastig en ik heb er lang over nagedacht, uiteindelijk is het dit geworden. De ondergrond heb ik gemaakt met de distress paints.
Ik was zo heerlijk aan de klieder met de distress paints dat de ondergrond voor de Craftorij een bladzijde uit een boek ook bewerkt werd met deze geweldige verf. Het thema was books en dat laat dit lezende katje goed zien.
En natuurlijk konden de distress paints ook niet ontbreken op de achtergrond van de Tim Holtz ATC, een swap op het SA forum.
Bij ScrapPlezier hadden we deze maand als thema dieren, daar heb ik het schattige ezeltje van Linn voor gebruikt en het ezeltje gemaskeerd en er een rots en weiland omheen gestempeld. Alles ingekleurd met de distress markers.
De meest lastige uitdaging deze maand vond ik de swap van Doreth, een bottlecap gebruiken op je ATC in combinatie met stempelen. De ondergrond is gemaakt met verschillende kleuren dylusions ink spray, ik heb gestempeld met de witte distress paint. Het bierdopje heb ik van Esther en deze is platgeslagen en er zit een gestempeld vlindertje in. Daaroverheen een laagje glossy accents. Ik ben wel tevreden met het resultaat en ga deze techniek zeker nog eens vaker gebruiken.
Nou, dat was het weer voor deze maand. Bedankt voor het kijken en ik ga gauw nog aan de slag om wat ATC tjes te maken die ik in Zeist tijdens de Art Specially beurs kan ruilen.

7 opmerkingen:

  1. Ooh wat zijn ze weer leuk !!! Vooral de eerste twee vind ik super ! Erg gaaf die vuurturen !
    Groetjes Berdien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha Alida, leuk dat je follower geworden bent(ik heb ze hard nodig, vergeet dat altijd), ik zal mij hier ook aanmelden bij jou! Laat ik vandaag nou zo een leuke vuurtoren van jou gekregen hebben!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je bent weer lekker bezig geweest Alida, stuk voor stuk weer kunstwerkjes.
    Helaas heb ik geen vuurtoren van jou, misschien een bottlecap maar dat is nog even afwachten.
    Zo'n fraaie lezende kat heb ik wel, die vind ik zo leuk!
    Groetjes Yvonne.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een pracht creaties heb je gemaakt Alida en dat ezeltje vind ik zo lief en leuk. Ook de bottlecap van een bierdopje is leuk gemaakt.

    Fijne dag en groetjes, Els

    BeantwoordenVerwijderen
  5. prachtig Alida, wat een mooie ATC tjes weer, de uurtoren vind ik wel heel erg mooi!

    groetjes Coby

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Stuk voor stuk weer erg geslaagd Alida, ook ik vind die met de vuurtoren het mooist maar ook de onderste is heel bijzonder en mooi van kleur. Leuk zo'n bottlecap!

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je een kijkje neemt op mijn blog.
Leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze altijd met veel plezier!