dinsdag 20 augustus 2013

Kaartjes!

Afgelopen weekend met Esther heerlijk aan het kaartjes maken geweest met inkt en stempels. Pinterest en de craft stamper erbij als inspiratiebron en lekker zitten kliederen. Dit is het resultaat.
 
In de laatste craft stamper staat een artikel van Rachel Greig met een paar leuke tips en op basis daarvan heb ik deze happy birthday kaart gemaakt.
Esther heeft deze lieve voetjes gekocht en daar heb ik vrij snel 2 geboortekaartjes mee gemaakt, wat zijn ze schattig he?
 
Miranda Degenaars heeft in haar boekje hele mooie voorbeelden staan met kleur en die heb ik gelift naar dit sterkte kaartje.
 
 
En als laatste een kaartje gelift van pinterest, gemaakt met mijn nieuwe SU stempels. Oh wat zijn de stempels van SU toch mooi. Ik heb mijn kaartjes voorraad weer op peil.

7 opmerkingen:

  1. Ja jij hebt je voorraad inderdaad weer op peil, mooie kaarten, prachtig!
    Groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jullie zijn weer lekker bezig geweest en super mooie kaartjes Alida. Die met die voetjes is ook zo schattig. En het sterkte kaartje vind ik ook heel gemaakt. De Eifel toren en de SU bloemenkaart zijn heel verschillend maar ook prachtig.
    Fijne dag en groetjes, Els

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat zijn jullie creatief geweest. Mooie kaartjes heb je gemaakt. De bovendste vind ik heel erg mooi.

    Groetjes Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtig Alida! Heel mooi, wat een inspiratie he de Craft Stamper en ik ben heel blij met je kaart die je zomaar voor mijn verjaardag stuurde, Heel lief!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke projectjes weer ! Zoveel verschillende stijlen, allemaal heel mooi afgewerkt. Mijn favo staat op nummer één, die vind ik het leukst, dat is mijn stijl. Ik vind het knap dat jij al die stijlen zo goed beheerst, ik blijf altijd in mijn cirkeltje ronddraaien.
    Liefs,
    Hilde

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Je mag mijn voorraad ook eens komen aansterken hoor Alida! Ik vind die Eifeltoren geweldig (welke stempel is dat?) En die met die kleurtjes is ook zalig leuk! (met gesso??) Top top top... Lieve groetjes, Carmen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. dank je wel voor je lieve berichtjes Carmen, het is een stempel van Darkroom Door en die met de kleurtjes heb ik met modeling paste gewerkt, krijg je net even die mooie verdikking.

      Verwijderen

Dank je wel dat je een kijkje neemt op mijn blog.
Leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze altijd met veel plezier!