vrijdag 19 april 2013

Jaaroverzicht maart 2013!

Afgelopen weekend ben ik heerlijk aan het kliederen geweest met mijn nieuwste aanwinst de gelli plate. Wat is dat leuk zeg om op die manier een achtergrondje te maken. Dus gelijk voor mijn jaaroverzicht van maart maar de pagina's gemaakt met de gelli plate. Ik heb acrylverf in de kleuren rood, blauw, roze en goud op de gelli plate gedaan en dit is het resultaat geworden.
Wat ziet dat er gaaf uit he? De randen heb ik bewerkt met de distress paint in 2 kleuren, anders was het zo wit. En dit is de aangeklede pagina geworden.
Ik heb rondom de journaling geschreven, gewoon doorgeschreven en ook op de kop. De wolkjes zijn gestanst en verhoogd opgeplakt. De titel is van chipbord en die heb ik geverfd met de distress paint en een laagje gegeven met de metalic paint. En natuurlijk allemaal kleine fotootjes, want wat is een maandoverzicht zonder fotootjes?
Nou, al wel aardig let it loose dacht ik zelf?

6 opmerkingen:

 1. Wat gaaf Alida, wat heb jij je lekker laten gaan. Je hebt mooie kleuren gebruikt en die journaling is super! En wat leuk dat ik ook deze maand er weer bij in sta :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Idd lekker loose, je bent een vlotte leerling:-) mooi overzicht!,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit had je van jezelf vast niet gedacht zo'n jaartje geleden, wat een verandering heeft er in jou plaatsgevonden, leuk hoor om te zien!

  groetjes Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die gel plate geeft inderdaad een leuk effect! Een heerlijke explosie van kleuren en de titel ook mooi meegnomen, super!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk met zo'n jelly plate en wat een heerlijke vrolijke kleuren. Super leuk gedaan met de journaling rondom en de wolkjes opgehoogd.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gave achtergronden Alida en wat ben je lekker loose bezig, het ziet er super uit allemaal.
  Groetjes Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je een kijkje neemt op mijn blog.
Leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze altijd met veel plezier!