dinsdag 2 april 2013

Made with Love!

In mijn laatste designteam pakket van Helena van ScrapPlezier zat een heerlijke roze papierlijn van KaiserCraft, 'Made with Love', met allemaal schattige hartjes. En die heb ik gebruikt om een glazen pot te pimpen die nu dienst doet als spaarpot voor een jubileum workshop die Esther en ik aan het eind van 2014 gaan volgen. Dan vieren we ons 5 jarig creatieve jubileum, elke week gaat er 2 euro in.
De pot is bekleed met verschillende papiertjes uit deze papierlijn. Hier en daar heb ik wat hartjes uitgeknipt en gestanst en die weer opgeplakt. Verder heb ik natuurlijk gebruik gemaakt van de mooie hartjes die gemaakt zijn met de cheery linn stansjes. Wat twine en een bedeltje maken het geheel af.
De tekst is met rub ons op het papier gezet, KaiserCraft heeft veel mooie teksten als rub ons die je makkelijk kunt verwerken.
Langs de bovenrand heb ik wat verschillende washi tapes gebruikt, die mooie doily rand is ook een washi tape, is het geen schatje? Daaroverheen voor de afwerking nog een stukje kant geplakt en de bovenkant beplakt.

Met ditzelfde papier heb ik ook nog een mooie romantische kaart gemaakt. Ik heb ervoor gekozen om het design papier te gebruiken voor zowel de binnen als de buitenkant van de kaart.
Het hart is uitgeknipt uit het papier, het leende zich zo mooi hiervoor. Daarachter weer zo'n schitterende doily van cheery linn. En voorop zit nog een doily, dit is een kleintje waarop ik de tekst heb gestempeld. Ook hier kwam dit washi tape goed van pas.


En toen was dit vrolijke papier nog niet op, dus heb ik er nog een klein boekje mee bekleed. Ik heb er bewust voor gekozen om op dit boekje niet met diepte en embellisments te werken, omdat ik het mee wil nemen in mijn tas voor aantekeningen onderweg.
De achterkant ziet er zo uit.
Langs de randjes heb ik washi tape verwerkt voor de stevigheid en gewoon omdat het leuk is. Binnenin heb ik nog een hartje met washi tape bekleed en opgeplakt, dat geeft ook een leuk effect.
Is het geen geweldige papierlijn wat zich voor heel veel dingen leent deze lijn van Kaisercraft? Ik word er ook helemaal vrolijk van als ik er naar kijk.

4 opmerkingen:

 1. Geweldig leuke spaarpot heb je gemaakt en leuke klertjes ook.
  Prachtige details zijn er ook te zien.
  Ook de acndere creaties vind ik erg mooi gemaakt.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zoo jij bent lekker bezig geweest !!! Mooie projectjes met schitterend papier. Ik zie dat jij ook zo'n notitieblokje van de Hema (?) bescrapt hebt ! :-) Leuk om te doen hè !
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuk potje is het geworden.
  Nog even doorsparen en dan kunnen we lekker samen shoppen.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je een kijkje neemt op mijn blog.
Leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze altijd met veel plezier!