dinsdag 16 april 2013

Together 'Cow Love'!

Bedankt voor de opbeurende en leuke reacties op mijn vorige blogpost met mijn mislukte les 4 van let it loose, fijn dat een aantal van jullie toch de moeite heeft genomen om te reageren en er maar om te lachen. Het kan niet altijd perfect zijn toch?
Vandaag dan maar weer een LO tje. In mijn laatste designteam pakketje van ScrapPlezier zat het hele mooie en romantische papier van Kaisercraft Tea at Elsie's collection. Te mooi om te verknippen, dus ik heb het hele 30x30 vel als basis voor een LO van onze poes Eowyn gebruikt.
Onder de foto's heb ik wat kleinere stukken papier gebruikt uit dezelfde papierlijn. Eowyn is helemaal verknocht aan deze koe, de 2 zijn onafscheidelijk en dat levert mooie plaatjes op.
De cheery linn doilys heb ik wat gekleurd met distress inkt, dried marigold en shabby shutters. Ze passen zo mooi bij dit papier waar de doily al heel mooi in de rand loopt.
Ik heb uit een ander vel van deze papierlijn wat bloemen geknipt en die linksboven en rechtsonder verhoogd opgeplakt met 3D tape. In het hart van de bloem heb ik groene pearls geplakt.

Onder 1 rozetje heb ik nog een mini doily geplakt, ook deze heb ik eerst gekleurd met distress inkt. Ik vind dit zo'n schattig formaatje, past ook heel goed op wat kleinere kaartjes.
Het tekstlabel heb ik gesneden met een nestabilitie, gestempeld met de mooie tekst stempels van Kaisercraft (secret admirer) en verhoogd opgeplakt. Deze tekst sheet bevat een aantal mooie teksten met bij elk woord een beschrijving, die je bij veel gelegenheden kunt gebruiken. Verder nog een kantje langs de zijkant en mijn LO 'Cow Love' is af.

Met de restjes heb ik nog een leuke tag gemaakt.
Ook hier de cheery linn pinwheel doily weer gekleurd met distress inkt en de kleine doily weer onder het rozetje geplaatst.
Rechtsonder in de hoek heb ik een cheery linn vlinder verhoogd opgeplakt en die heeft ook met distress inkt wat kleur gekregen.
De randjes van de tag heb ik ook aangezet met distress inkt, een kantje en een bedeltje eraan en je hebt een leuke tag om als kaartje op te sturen of aan een cadeau te doen. Bedankt voor het kijken en ik lees natuurlijk graag wat jullie er van vinden.

5 opmerkingen:

 1. Mooie layout en tag Alida! Ik kende deze lijn nog helemaal niet, maar ik vindt het erg mooi papier! Ik vindt de bloem met de rozet op je tag geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schitterend mooi lootje geworden
  en dat je van restjes nog zo'n super gave tag
  hebt gemaakt. erg leuk.
  Groejtes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooie LO en tag Alida, ik moest even goed kijken wat er nou bij de kat lag eerst dacht ik aan kleine kittens maar het is een knuffel of niet :)?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou , dit is meer mijn ding Alida.
  Mooie zachte kleuren ook !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi Alida. Prachtig hoe je er weer 1 geheel van weet te maken.
  Maar wat zie ik, maar 2 rozetten? Mooi hoe je de bloemen hebt uitgeknipt en hebt opgeplakt, dat maakt het wel af.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je een kijkje neemt op mijn blog.
Leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze altijd met veel plezier!