woensdag 3 april 2013

Let it Loose les 1!

Ik heb mezelf getrakteerd op de online workshop 'Let it Loose' van Marit, lekker helemaal los gaan met papier, inkt en verf. Bij een aantal van jullie heb ik zulke inspirerende projecten voorbij zien komen dat ik dat ook wil leren.
Ter voorbereiding moesten we 10 vellen papier snijden met een verdikking voor het inbinden. Ik heb (lekker makkelijk) de maat van het papier aangehouden en zo heb ik 10 rechthoeken die de komende weken bewerkt gaan worden.
Vandaag heb ik les 1 gemaakt, een les die gaat over journaling. Ik heb eerst 2 A4 tjes vol geschreven met wat ik zag toen ik bij ons uit het raam keek. Vervolgens 1 blad gekleurd met 5 kleuren acrylverf die naar mijn idee goed bij mijn verhaal passen. En ja toen moest het gebeuren, lijntjes trekken zowel recht als krom en met verschillende lettertypes mijn verhaal schrijven. Ik vond het nog wel lastig om het dan ook nog een beetje netjes te doen, maar dit is het uiteindelijk geworden.
Ik heb met een stans van Tim Holtz de luiken gesneden en deze ook gekleurd met acrylverf. Een foto van onze tuin erachter, de tekst erop en klaar is mijn 1e les.
Ik vond het superleuk om te doen en ik verheug me al op les 2 die deze week online komt.

5 opmerkingen:

 1. wat leuk dat jij deze gaat doen Alida! Leuk om alle opdrachten langs te zien komen door jou gemaakt! De eerste is al heel mooi, ben erg benieuwd naar de rest!

  groetjes coby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohhhh....leuk Alida, je eerste uitwerking van de les. Ik herken het nog!! Je hebt er een hele mooie pagina van gemaakt, leuk idee met het openslaande raam (en wat een geweldig uitzicht heb jij zeg!!!!) heel mooi geschreven!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig mooie uitwerking van de eerste les Alida.
  Ik ben zo benieuwd naar wat je van de andere lessen gaat maken.
  Groetjes Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er goed uit Alida! ben benieuwd naar de uitwerkingen van je volgende lessen.

  Groetjes Brigitta

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ziet dat er leuk uit!!! Lief ook met dat raampje en mooi uitzicht!

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je een kijkje neemt op mijn blog.
Leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze altijd met veel plezier!