zondag 14 april 2013

Tim Holtz Tag april 2013

De afgelopen week heb ik weer meegedaan met de kaartenchallenge bij DCL en daar sta ik zomaar in de top 3 met dit kaartje, leuk he?
En natuurlijk maak ik deze maand ook weer de Tim Holtz Tag, een erg mooie tag qua kleur en uitstraling vind ik.  Dit is mijn april tag geworden:
Ik had niet de stempels in huis, maar van Kaisercraft wel een hele mooie sheet waar ook een dragon fly opstaat en die heb ik gebruikt.
Ik heb de volledige stempel als ondergrond gebruikt en later de dragon fly nog een keer met zwarte embossingpoeder opgebracht. En daaroverheen met plastic de vleugeltjes nog een keer gemaakt.
De gears zijn zowel van metaal als van dozenkarton, de 4 is van dozenkarton, dit heb ik allemaal bewerkt met de distress paints. Wat een gaaf effect geven de metalic paints he? Die moet je gewoon hebben.
Dit is mijn versie van de Tim Holtz tag van april, dit keer weer wat meer van mezelf en wat minder van Tim. Maar daar is 'ie dan ook voor om inspiratie op te doen en nieuwe techniekjes te leren. Ik vond het erg leuk om 'em te maken en ik ben natuurlijk benieuwd wat jullie er van vinden.

8 opmerkingen:

 1. Allereerst gefeliciteerd met je top 3 nominatie, je kaart was ook super mooi net als deze tag a la Timmie maar gelukkig heb je er je eigen draai aan weten te geven. Mooi dat metal paint!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een hele mooi tag heb je ervan gemaakt.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd Alida! Het is dan ook weer een mooie tag geworden, een echte Alida tag met de vlinder!

  groetjes Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super tag is dit! Die kaart is ook prachtig, zo leuk die combi met burlap. Ik ben ook gek van de distress paints, heb ze allemaal gekocht, heerlijke kleuren.Wat is DCL eigenlijk?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Helemaal geslaagd jouw tag !!! Erg leuk zoals je er je eigen draai aangegeven hebt.
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow..een supergave tag is dit Alida.
  Die metallic paints zijn wel heel mooi ja.
  Groetjes Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooi Alida, echt weer een tag voor jou!
  En wat super leuk om te lezen dat jij helemaal in je nopjes bent met de paints. Een goede aankoop is dat geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat heb je de libelle gaaf gemaakt, met het vulpennetje als lijfje. De paints geven een mooi effect, maar door dat de zo dun uitvloeien mis ik toch wel struktuur.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je een kijkje neemt op mijn blog.
Leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze altijd met veel plezier!