donderdag 11 april 2013

LO Sketch ScrapPlezier!

Ik loop een dagje achter, maar gisteren heeft Astrid op het blog van ScrapPlezier weer een nieuwe sketch geplaatst voor de maandelijkse LO sketch challenge. Bij minimaal 5 deelnemers gaat er een prijsje uit. Ik heb de kerstfoto's eens weg gescrapt met behulp van deze sketch.
Ik heb gebruik gemaakt van een mooie lijn van Bo Bunny, et etcetera, de schuine streep in het papier leende zich uitstekend als basis voor de sketch.
De 4 foto's zijn gemat op cardstock en iets verhoogd opgeplakt. Op de ondergrond heb ik hier en daar ook nog wat stempels gezet met bruine inkt uit dezelfde lijn van Bo Bunny.
De tekst is gesneden met de cameo (die gebruik ik gewoon veel te weinig en door het zien van de mooie LO's van Els heb ik me voorgenomen 'em meer te gebruiken).

Al met al een leuke sketch om mee te werken en wil je meedoen, kijk dan even hier voor de sketch.

8 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige layout, erg mooi geworden.
  leuk ook die titel in dat rondje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie layout is dat geworden. En wat lief dat je steeds een berichtje op mijn blog achterlaat en dat terwijl er al maanden niet veel bijzonders te zien is daar... Ik ga mijn best doen dat er binnenkort toch wat leuks te vinden is op mijn blog. Liefs, Wendy.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie layout is dat geworden. En wat lief dat je steeds een berichtje op mijn blog achterlaat en dat terwijl er al maanden niet veel bijzonders te zien is daar... Ik ga mijn best doen dat er binnenkort toch wat leuks te vinden is op mijn blog. Liefs, Wendy.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig mooie layout heb je weer gemaakt van de sketch scrapplezier.Ik hoop hem ook te kunnen maken.
  Leuk die cirkel van kerst die je met de cameo hebt gesneden. Toppie!
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige lo is dit weer geworden Alida, Bo Bunny is zo mooi en leuk dat je de lijn in het papier gebruikt hebt als uitgangspunt.

  groetjes Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Alida,

  Wat heb je weer een prachtige lO weten te maken!
  Ik vind t superknap, en die kleuren zijn ook erg mooi.


  een heel fijn weekend! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi lootje Alida, leuk gedaan de vier foto's als cluster en prachtig het Bo Bunny papier. Erg leuk ook die tekstcirkel!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super mooie LO, prachtig papier en leuke details!!

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je een kijkje neemt op mijn blog.
Leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze altijd met veel plezier!