maandag 1 april 2013

Deck of Me maart 2013!

Het is alweer 1 april, een bijzondere dag, omdat ik vandaag precies een jaar geleden ben gaan bloggen en natuurlijk omdat ik jarig ben! Op advies van Yvonne heb ik dan ook net van mijn 1e jaar bloggen een boek laten maken, ik ben heel erg benieuwd hoe dat eruit gaat zien.
Leuk dat Wilma en Lydia, mijn nieuwe volgers zijn geworden, al 57 volgers, waarvan een heleboel trouwe volgers, heel fijn.

Vandaag wil ik jullie mijn kaartjes van mijn deck of me van maart laten zien. Anita heeft elke week 2 woorden geplaatst op het SA forum en met 1 van die woorden heb ik deze kaartjes gemaakt.
Week 10: Seizoen, nou, het was volop winter en met de distress paints en deze winterfoto van ons huis heb ik dit kaartje gemaakt.
Week 11: Dansen, dit is al een bekende, omdat ik de flower van Tim Holtz hierop heb gebruikt. Maar hij hoort natuurlijk wel in dit rijtje thuis. Ook deze ondergrond is gemaakt met de distress stains en met de witte distress stain heb ik de muzieknootjes gestempels.
Week 12: Creatief, hier heb ik de dylusisons ink spray weer eens gepakt. De swirl is gemaakt met modeling paste en verder spreekt het kaartje voor zich denk ik.
Week 13: Ik verlang naar......de lente, het blijft maar koud en winteren in maart, dus de lente dat is waar ik naar verlang. Ook deze ondergrond is weer gemaakt met de distress paints, het is zulk gaaf spul. Met een template en distress inkt wat accenten aangebracht en langs de randjes wat witte verf.
Week 14: Tijd, afgelopen weekend is de klok weer een uur vooruit gegaan en hebben we nu zomertijd, de dagen worden langer en nu de temperatuur nog naar normale waarden. De achtergrond is gemaakt met een embossingfolder en ik heb het gekleurd met 4 kleuren distress inkt.
Dat was de maand maart dan alweer, mijn DOM groeit al aardig en in combinatie met mijn jaaroverzicht geeft het een leuk beeld van 2013. Bedankt voor het kijken en nog een hele fijne 2e paasdag gewenst!





7 opmerkingen:

  1. Woww, wat een mooie en aparte kaartjes heb je hier gemaakt zeg!! Die bloem van jute, wat is die geweldig!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuke kaarten weer Alida! en ik vindt die bloem ook geweldig. Uitlegje?

    Nog een fijne dag!

    Groetjes Brigitta

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super wat een schitterende creaties heb je gemaakt.
    Vooral de onderste spreekt me erg aan.
    Fijne dag en geniet ervan.
    Groetjes, Els

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel mooi allemaal, vooral die bloem inderdaad. Die springt er echt wel uit!
    Super leuk dat je je blog in een boek hebt laten afdrukken, ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. heel mooi Alida, dit zal een leuk boek worden en dan je jaarboek, ja ik ken het van de verhalen van Yvonne, ben heel benieuwd! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en je blog!


    groetjes Coby

    BeantwoordenVerwijderen
  6. gefeliciteerd met je 1e blogjaar en wat een mooi overzicht van maart. Het is op deze manier zo'n leuk verhaal!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Volgens mij wordt dit een geweldig mooi boek. Alleen al alle technieken en kleuren.

    Groetjes Marlies

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je een kijkje neemt op mijn blog.
Leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze altijd met veel plezier!