zondag 22 juli 2012

Kaartjes & Journalboekje!

Ik heb vandaag heerlijk zitten kliederen met de dylusions ink spray. Er zijn een aantal projectjes in voorbereiding, die liggen te drogen, mijn handen zitten helemaal onder de inkt. En dit journalboekje is af.
Het is een klein gelinieerd boekje die ik vorig jaar bewerkt had met distress ink en gestempeld, maar dat was het toch niet helemaal. Vandaag heb ik het boekje licht ingespoten met dylusions ink spray en een aparte voor- en achterkant gemaakt met stempelpapier.
De achtergrond zijn verschillende kleuren dylusions ink spray, met een template en blauwe distress ink heb ik de bloemenrand gesponst. De bloemen en vogels met archival black gestempeld en hier en daar ingekleurd met de distress markers.
De voorkant:
De achterkant:
Ik ben wel erg blij met m'n nieuwe boekje, ik vind het wel een fris en vrolijk boekje geworden. En wat zijn die kleuren mooi he?

Gisteren heb ik een kaartje gemaakt voor mijn schoonzusje, de hortensia en de maan (rechtsboven) hebben voor ons een symbolische betekenis.
De achtergrond heb ik gemaakt met de distress stains (tumbled glass, bundled sage en old paper), ik heb gestempeld met bruine stazon inkt. En de hortensia heb ik ingekleurd met de distress markers (stormy sky, dusty concord, peeled paint en shabby shutters).

En voor het forum van Love Scrapping heb ik nog een kaartje gemaakt voor de kaarten challenge en jawel, de 1e prijs! Ik was er helemaal verrast van, de opdracht was om een kaart te maken in roze/bruin, die kleuren moesten overheersend aanwezig zijn. Nou, dat is aardig gelukt toch?
Dat was het weer voor vandaag. Deze week volgt er vast en zeker nog meer als het droog is.

2 opmerkingen:

  1. Ooh wat is je boekje mooi geworden, heerlijke zomerse kleuren. Ik ben vandaag ook aan het sprayen geweest en volgens mij duurt het wel een week voor mijn handen weer schoon zijn. Je kaartjes zijn ook erg mooi, vooral de hortensia (daar ben ik gek op).
    Groetjes Yvonne.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat is je boekje mooi geworden. De kaartjes zijn ook super.

    Groetjes Marlies

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je een kijkje neemt op mijn blog.
Leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze altijd met veel plezier!