zondag 29 juli 2012

True Love!

De uitdaging op het forum van de Craftorij was een hele leuke dit keer. Het onderwerp voor de wedstrijd was: "Something Old, something New, something Borrowed, something Blue".
Het is de bedoeling om een idee van een designteam lid te lenen en daar iets, ouds, nieuws en blauws aan toe te voegen.
Ik heb een idee van Wini 'geleend'. En daar heb ik deze LO 'True Love' uit gemaakt.
De schuine strepen uit de LO van Wini inspireerden mij om dit spinneweb papier van My Mind's Eye te gebruiken, het is nog een 'oude' lijn die ik nog had liggen. De foto's van Kevin & Eeyore heb ik net als Wini ook schuin opgeplakt en ik heb ik er met 'blauw' een negatiefrand omheen gemaakt. De letters zijn van foam en gestanst uit het mooie alfabet van Tim Holtz, met de distress markers heb ik ze 'blauw' gekleurd. De tag achter de foto heb ik gekleurd met mijn 'nieuwe' dylusiosn spray ink, wat een geweldig mooi spul en wat een prachtige kleureffecten krijg je daarmee.
Kortom: mijn inzending voor de wedstrijd van de Craftorij, iets ouds, iets nieuws, iets geleends en iets blauws. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.

3 opmerkingen:

 1. Ik vind hem helemaal geslaagd, hij is heel mooi, vooral die spinnewebben boven de foto's, echt mooi
  groetjes coby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O wat is dat mooi geworden, prachtige layout. Leuke kleuren, en die spinnewebben vind ik net als Coby super. Die spray ken ik nog niet, moet ik me nog maar eens in verdiepen. En dank je wel voor al je lieve blogberichtjes, die worden erg gewaardeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook deze is weer prachtig gemaakt Alida, en die foto's zijn ook al zo geweldig mooi. Ook gaaf dat je het alfabet weer hebt gebruikt!

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je een kijkje neemt op mijn blog.
Leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze altijd met veel plezier!